top of page
_MG_0940©MUPH,3lr.jpg

Diensten

JOUW TRAJECT OP MAAT

Mijn aanbod is gebaseerd op jouw verhaal, uitdagingen en doelen voor de toekomst. Om te achterhalen wat die uitdagingen zijn, starten we altijd met een gratis weerstand checklist en vervolgens plannen we een vrijblijvende kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Tijdens dit gesprek praten we verder over jouw toekomst en de uitkomst van jouw checklist. Op basis daarvan stel ik een traject op maat samen. 

Wat kost het?

Losse sessie, per sessie € 110,00 ex BTW

Stippenkaart 6 sessies € 590,00 ex BTW

1 strip staat voor 1 uur coaching. Het is mogelijk om een sessie van meerdere uren te plannen. De meeste sessies duren dan ook van 1 tot max. 3 uur. Of je nu elke maand 1 sessie van 1 uur wilt of liever elke maand 3 sessies van 2 uur, dat kan je net zo indelen zoals jij dat fijn vindt.  


Om je een idee te geven hoe een traject eruit kan zien heb ik hieronder 3 diensten uitgewerkt. Deze drie diensten zijn gebaseerd op de uitdagingen die vaak spelen, maar natuurlijk kan jouw situatie weer net iets anders zijn. De aangegeven hoeveelheid uren is een gemiddelde. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat voor jouw het beste traject zou zijn.

 

Wil je weten hoe we samen te werk gaan? Lees dan meer over onze werkwijze.

"Leonie is erg enthousiast, laat je op een andere manier denken en daardoor krijg je weer veel inspiratie voor nieuwe ideeën of problemen waar je tegen aan liep. "

Lindsey Nooijen - Linovas

bottom of page