top of page

Wat ben ik waard?

Laten we samen aan de slag gaan om jouw waarde en prijs te bepalen.

  • 5 uur
  • Online sessie

Beschrijving van de dienst

Wat ben ik waard? Prijs bepalen is voor heel veel fotografen nog steeds een uitdaging. Dit komt waarschijnlijk omdat je werk zo persoonlijk voelt. Daarom is het goed om in te zien dat jouw talent heel veel waarde kan hebben. Je moet het alleen wel goed verkopen. Maar hoe doe je dat? De juiste prijs vragen is een stuk gemakkelijker als je antwoord hebt op de volgende vragen. Sluit jouw aanbod naadloos aan bij de wens van de klant? Sta jij bekend als de expert op jouw gebied? Maak je zichtbaar wat je waarde is van jouw dienst? Graag maak ik met jou inzichtelijk waar jouw onderscheidende talent ligt, welke markt je daarmee kan bedienen, ga je onderzoeken waar de 'uitdagingen' van deze doelgroep ligt en hoe jij die met jouw talent op kan lossen. Door hier meer inzicht in te krijgen, ga je staan voor je wat je waard bent en durf je de prijs te vragen die daarbij hoort. Heb jij al zin om stevig in je schoenen te gaan staan? Onderwerpen om te behandelen zijn: - Wat is jouw unieke talent? - Wie zijn jouw ideale doelgroep(en)? En wat is hun uitdaging? - Welk probleem los je op voor jouw klant en hoe vertaal je dat naar een passende werkwijze? - Welke dienst(en) hoort daarbij? - Welke prijs kun je vragen voor deze dienst(en)? - Hoe stel je een offerte op die doorgaat? - Van offerte naar opdracht. Hoe haal je de klus binnen? --- Eventueel uit te bereiden met: - Waar wil je staan over 5 jaar? - Welke reis legt deze ideale doelgroep(en) af? - Waar en hoe word je bij hen zichtbaar? - Hoe word je gezien als de expert in jouw markt? Om te bepalen hoeveel sessies je nodig hebt is het belangrijk dat je weet wat je talent is, wie je doelgroep is en hoe je te werk gaat. Afhankelijk van hoever je al bent en waar jouw uitdagingen zitten, is deze sessie van redelijk kort tot lang in te vullen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze sessie in een keer te doen of te verdelen in losse, kortere sessies. Net wat bij jou en je agenda past.


Graag plan ik een gratis intakegesprek met je in om te horen wat je behoefte is. Aan de hand daarvan doe ik je dan een persoonlijk voorstel. Wil je weten waar je weerstand zit? Vul dan alvast hier de gratis weerstand checklist in. 

Wat kost het?

Losse sessie, per sessie € 110,00 ex BTW

Stippenkaart 6 sessies € 590,00 ex BTW

Eén strip staat voor 1 uur coaching. Het is mogelijk om een sessie van meerdere uren te plannen. De meeste sessies duren dan ook van 1 tot max. 3 uur. Of je nu elke maand 1 sessie van 1 uur wilt of liever elke maand 3 sessies van 2 uur, dat kan je net zo indelen zoals jij dat fijn vindt.  


Om je een idee te geven hoe een traject eruit kan zien, zie je hier 3 voorbeeld diensten. Deze drie diensten zijn gebaseerd op de uitdagingen die vaak spelen, maar natuurlijk kan jouw situatie weer net iets anders zijn. 

contact_Header_bigger_picture_lach.jpg

"Ik heb ontzettend veel aan de sessie gehad. Alleen al het stuk prijsopgave, beter te durven staan hiervoor, een hoger zelfvertrouwen en beter weten welke kant ik op wil."

Josan Kuiltjes - Josan fotografie

bottom of page