top of page

Ik ben er oooook!

Val op bij je klant en bouw aan een band. Zichtbaar op de juiste plek.

  • 4 uur 30 min.
  • Online sessie

Beschrijving van de dienst

Heb je soms het gevoel dat je aan het schreeuwen bent, maar dat de opdrachten uit blijven? Dat je die leuke klant maar niet binnenhaalt? Alleen ‘via via’ opdrachten die eigenlijk net niet de klussen zijn die je leuk vindt en misschien ook nog voor een te lage prijs? Waarschijnlijk is er nog winst te behalen als het gaat om de juiste beleving voor de klant. Of misschien ben je überhaupt nog niet zichtbaar bij jouw ideale klant(en). Daarom verdiep ik me graag samen met jou in de wereld van je ideale klant. Welke reis legt hij of zij af? Klopt die met wat jij wilt vertellen? Ben je aanwezig op de juiste plekken? Wat kun je nog meer doen om kans te maken de opdracht binnen te halen? We zullen samen de reis optimaliseren zodat jouw potentiële klant je beter begrijpt en snapt waarom hij bij jou moet zijn. Als je weet wat de uitdagingen van je klant zijn en je aanbod precies past, dan heeft hij je in zijn vizier. Het is daarom wel belangrijk dat je zichtbaar bent op de plekken waar je potentiële klant zoekt naar jou. Daarnaast kijken we niet alleen hoe je zichtbaar wordt bij je klant, maar ook hoe je zichtbaar blijft ná het leveren van je dienst. Want door ook hier aandacht aan te schenken is de kans een stuk groter dat je herhaaldelijk voor je klant mag blijven werken. Hoe fijn is het om fans te hebben? Onderwerpen om te behandelen zijn: - Wat is je talent? - Wie zijn jouw ideale doelgroep(en)? En wat is hun uitdaging? - Welke reis legt deze ideale doelgroep(en) af? - Waar en hoe word je bij hen zichtbaar? --- Eventueel uit te bereiden met: - Waar wil je staan over 5 jaar? - Welk probleem los je op voor jouw klant en hoe vertaal je dat naar een passende werkwijze? - Welke dienst(en) hoort daarbij? - Welke prijs kan je vragen voor deze dienst(en)? Om zichtbaar te worden is het belangrijk dat je weet wat je talent is, wie je doelgroep is en waar je heen wilt in de toekomst. Afhankelijk van hoever je al bent en waar jouw uitdagingen zitten, is deze sessie van redelijk kort tot lang in te vullen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze sessie in een keer te doen of te verdelen in losse kortere sessies. Net wat bij jou en je agenda past.


Graag plan ik een gratis intakegesprek met je in om te horen wat je behoefte is. Aan de hand daarvan doe ik je dan een persoonlijk voorstel. Wil je weten waar je weerstand zit? Vul dan alvast hier de gratis weerstand checklist in. 

Wat kost het?

Losse sessie, per sessie € 110,00 ex BTW

Stippenkaart 6 sessies € 590,00 ex BTW

Eén strip staat voor 1 uur coaching. Het is mogelijk om een sessie van meerdere uren te plannen. De meeste sessies duren dan ook van 1 tot max. 3 uur. Of je nu elke maand 1 sessie van 1 uur wilt of liever elke maand 3 sessies van 2 uur, dat kan je net zo indelen zoals jij dat fijn vindt.  


Om je een idee te geven hoe een traject eruit kan zien, zie je hier 3 voorbeeld diensten. Deze drie diensten zijn gebaseerd op de uitdagingen die vaak spelen, maar natuurlijk kan jouw situatie weer net iets anders zijn. 

contact_Header_bigger_picture_lach.jpg

"Ik heb ontzettend veel aan de sessie gehad. Alleen al het stuk prijsopgave, beter te durven staan hiervoor, een hoger zelfvertrouwen en beter weten welke kant ik op wil."

Josan Kuiltjes - Josan fotografie

bottom of page