top of page

Expert- status please!

Wie ben ik voor wie? Durf te gaan staan voor jouw talent!

  • 8 uur
  • Online Sessie

Beschrijving van de dienst

Wil je dat mensen je boeken om jouw stijl en talent, maar gebeurt dit niet vaak genoeg? Vind je het lastig om voor een doelgroep te kiezen? Zoek je al jaren naar wat jouw niche is? Het is soms echt een uitdaging en zoektocht om het soort fotografie te vinden dat bij je past. De angst is ook vaak dat je andere opdrachten misschien uitsluit. Je weegt af.. Ben ik er voor een specifieke groep of ben ik er voor iedereen? Laten we samen uitzoeken waar je écht blij van wordt, wat jouw unieke talent is en hoe je hiervoor gaat staan. Want als je kiest voor jouw talent wordt het makkelijker om erover te communiceren, mensen zien je enthousiasme en potentiële klanten onthouden je beter. Als je niet bij je kern zit dan lijkt alles stroever te verlopen. Je klanten lijken je niet altijd op waarde te schatten en je verhaal slaat niet echt aan. Maar waarom haken ze nou niet aan? Laten we samen gaan kijken naar je talent, hoe we jouw ideale klanten het beste aan kunnen spreken en kunnen overtuigen van dit talent. Wil je dat ze jou als expert gaan zien? Dan is dit jouw online sessie! Onderwerpen om te behandelen zijn: - Waar wil je staan over 5 jaar? - Wat is je talent? - Wie zijn jouw ideale doelgroep(en)? En wat is hun uitdaging? - Welk probleem los je op voor jouw klant en hoe vertaal je dat naar een passende werkwijze? - Welke dienst(en) hoort daarbij? - Welke reis legt deze ideale doelgroep(en) af? - Waar en hoe word je bij hen zichtbaar? --- Eventueel uit te bereiden met: - Welke prijs kan je vragen voor deze dienst(en)? - Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten fans worden? Om een expert status te krijgen is het belangrijk dat alles klopt. Daarom is het handig als je weet wat je talent is, wie je doelgroep is en welke uitdaging deze doelgroep heeft. Een expert status heb je niet zomaar. Een bedrijf hebben en een merk bouwen kost altijd aandacht en tijd. Daarom bestaat deze dienst ook eigenlijk altijd uit meerdere sessies. De hoeveelheid uren is afhankelijk van hoe ver je al bent en waar jouw uitdagingen precies zitten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze sessie in een kort tijdsbestek te doen of te verdelen in losse kortere sessies over een langere periode. Net wat bij jou en je agenda past.


Graag plan ik een gratis intakegesprek met je in om te horen wat je behoefte is. Aan de hand daarvan doe ik je dan een persoonlijk voorstel. Wil je weten waar je weerstand zit? Vul dan alvast hier de gratis weerstand checklist in. 

Wat kost het?

Losse sessie, per sessie € 110,00 ex BTW

Stippenkaart 6 sessies € 590,00 ex BTW

Eén strip staat voor 1 uur coaching. Het is mogelijk om een sessie van meerdere uren te plannen. De meeste sessies duren dan ook van 1 tot max. 3 uur. Of je nu elke maand 1 sessie van 1 uur wilt of liever elke maand 3 sessies van 2 uur, dat kan je net zo indelen zoals jij dat fijn vindt.  


Om je een idee te geven hoe een traject eruit kan zien, zie je hier 3 voorbeeld diensten. Deze drie diensten zijn gebaseerd op de uitdagingen die vaak spelen, maar natuurlijk kan jouw situatie weer net iets anders zijn. 

contact_Header_bigger_picture_lach.jpg

"Ik heb ontzettend veel aan de sessie gehad. Alleen al het stuk prijsopgave, beter te durven staan hiervoor, een hoger zelfvertrouwen en beter weten welke kant ik op wil."

Josan Kuiltjes - Josan fotografie

bottom of page