top of page
_MG_0920©MUPH,2.jpg

HOE GAAN WE TE WERK?

Laten we een plan maken

leonie-werkwijze-MG_2446©MUPH.jpg

Wat leuk dat je nadenkt over een verandering in je bedrijf. Met The Bigger Picture richt ik me op de creatieve ondernemer die met zijn of haar talent sterker in de schoenen wil gaan staan. Ondernemers die weerstand ervaren, maar die het zelf niet lukt om de verandering te creëren.

 

Hoe wij samen die weerstand doorbreken? We gaan samen op zoek naar de kern van de weerstand, zoomen in op je talent en komen zo met oplossingen die werken voor jou. Zo ontstaat een plan op maat, waarmee je jouw doelen kan bereiken. 

 

Daarnaast zet ik mijn ervaring en kennis in om je te helpen in je zoektocht naar een mooi bedrijf en een fijne manier van werken.

Ik geloof dat we allemaal weerstand kunnen doorbreken als we dat vanuit de kern willen. Daarom is het ook zo belangrijk dat die verandering past bij jou. En om díe reden wil ik je niet door een voorbedacht programma heen loodsen, maar met jou een plan maken dat perfect past bij jou.

Voor Wie?

 

The Bigger Picture is er voor alle fotografen die hun technische vak reeds beheersen. We gaan namelijk werken 'aan' je bedrijf. De focus ligt daarbij onder andere op jouw talent, je dienst, je werkwijze, jouw ideale klant(en) bereiken en je prijs. Ook kan ik met je meelopen tijdens een fotoshoot, om te zien hoe je te werk gaat en meedenken over hoe je jouw maximale talent kan benutten.

Om je een idee te geven hoe een traject verloopt, geef ik je hieronder de volgorde in stappen aan.

Stap 1: Weerstand checklist

 

Weerstand zorgt ervoor dat we niet vooruitgaan zoals we eigenlijk willen. Maar wat houdt ons dan tegen? Om te achterhalen waar jouw weerstand zit, heb ik een weerstand checklist ontwikkeld. Als jij interesse hebt in een coachingstraject, begin dan met het invullen van deze checklist. Je vult deze in maximaal 10 minuutjes in. Na het invullen van de checklist kan ik zien waar je uitdagingen zitten en kunnen we als je wilt een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

contact_Header_bigger_picture_schreeuw.jpg
Stap 2: gratis intakegesprek

Na de ingevulde weerstand checklist zullen we je mailen om een gratis telefonisch intakegesprek met je in te plannen. Tijdens dit gesprek kom ik graag te weten wie je bent, zullen we het hebben over jouw gewenste toekomst en jouw talent. Ik kom graag te weten met welke doelgroep(en) je wilt werken, waar je in uitblinkt en wat je uitdagingen zijn. Aan de hand van dit gesprek en de checklist ga je zien waar de uitdagingen zitten en met welk traject we hier samen verandering in aan kunnen brengen.

Stap 3: Offerte op maat

Er volgt een persoonlijk voorstel waarin ik aan geef welke onderwerpen ik zou behandelen en in welke volgorde. Hierbij zal ik ook een voorstel doen van het aantal sessies, uren en de prijs.

Stap 4: Coachingstraject

 

Als het voorstel voor het coachingstraject aansluit bij jouw uitdagingen, gaan we aan de slag. We beginnen met de 'zelfontspanner knop'. In deze sessie kijken we hoe je jouw unieke talent wilt ontwikkelen en waar je heen wilt groeien in 5 jaar, zowel zakelijk als privé. Dan drukken we samen op de knop en starten we met het plan. Als het goed is heb je dan over 5 jaar een foto van de toekomst die je vandaag hebt gevisualiseerd. 

 

We beginnen altijd met talent en toekomst, de rest van het traject is voor iedereen anders.

De meeste trajecten bestaan uit 1-op-1 online gesprekken, verdeeld over meerdere sessies. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kort traject te doen of sessies op locatie te plannen, eventueel inclusief het meelopen tijdens een fotoshoot. Zo kan ik zien hoe je te werk gaat, wat je werkwijze is, je vragen beantwoorden en zien waar je talent ligt.

_MG_1905©MUPH_edited_edited.jpg
Stap 5: Actie & Realiseren

Aan de hand van de sessies krijg je opdrachten. Deze kun je uitvoeren op je eigen moment om ze daarna te bespreken in de volgende sessie. Daarom is het fijn als een traject uit meerdere korte sessies bestaat zodat we stap voor stap met de juiste dingen bezig zijn. 

Stap 6: Klaar voor de start

 

Als het goed is heb je nu meer vertrouwen, hebben je uitdagingen aandacht gekregen en heb je de juiste verberingen doorgevoerd. Tijd om te gaan staan voor je talent! Nu zorgen dat je in de picture blijft bij je doelgroep.

 

Mocht je het fijn vinden om voor een langere periode samen te blijven kijken naar je ontwikkeling, dan is het ook mogelijk om op vaste basis in contact te blijven. Hiervoor zijn er aantrekkelijke strippenkaarten die je naar eigen wens in kan zetten. Bij diensten vind je hier meer over.

Het lijkt me te gek om met je aan de slag te gaan!

Liefs Leonie.jpg

"Leonie stelt de goede vragen en kwam er zo al snel achter wat ik wilde leren. Ze begeleidt me op een prettige, maar directe manier. Vooral het coachen on the spot heeft me goed geholpen. Samen kijken naar mijn werk en zo telkens mijn leertraject een stukje verder uitbouwen. Ik heb zin om verder te gaan met deze zoektocht naar mijn passie!"

Anne van den Hoogen - Anne van den Hoogen fotografie

bottom of page